Geef leiding aan jezelf!

 

DE STAP logo vuur

 

Stappen zetten in Nederland en Portugal

Onze aanpak is integraal en benadert leiderschap vanuit meerdere perspectieven. We maken je bewust(er) van wat je doet, hoe je dat doet en wat daarvan het effect is op jezelf en op anderen. We leggen de ‘onderstroom’ van je gedrag bloot en helpen je te ervaren welke groei en beweging er mogelijk  is. Dat doen we met behulp van onder meer drijfveren (Spiral Dynamics), Transactionele Analyse, systemische benaderingen (opstellingen) en NLP. Met behulp van deze bouwstenen vergroot je je inzichten en bouw je je vaardigheden verder uit.

 

Afstand geeft ruimte

Verandering van omgeving geeft lucht en gelegenheid om je tempo te vertragen, zodat er plaats komt voor je eigen wensen en verlangens. Dat zorgt er ook voor dat je met een frisse blik kunt kijken naar denkpatronen en gewoontes waarmee je jezelf wellicht blokkeert. De Stap neemt je daarom mee naar Conmigo, een unieke trainingslocatie in de Algarve, waar alle ruimte is om tot nieuwe inzichten te komen, te leren en te groeien. Het is gemakkelijk om hier je kracht en energie te voelen. En dat heb je nodig voor jouw stap..

 

februari 2013 065

 

De visie: stuur jezelf en maak verbinding

De STAP is een uniek trainingsprogramma waarin het draait om leiden, volgen en grenzen verleggen. De kern van onze visie: succesvol leiderschap begint bij persoonlijk leiderschap. Jezelf kennen, scherp krijgen wat voor jou wezenlijk is, je eigen pad durven volgen. Om van daaruit ook anderen te kunnen volgen, (bij)sturen en je invloed laten gelden als de context en/of de ander daar om vraagt. De STAP versterkt jouw leiderschap door je een aantal wezenlijke vragen te stellen: waar kom je vandaan en hoe kijk je naar jezelf en naar je omgeving? Wat is werkelijk van belang van jou? (Hoe) laat jij je leiden? Welke patronen herken jij in je leiderschap? Welke zou je willen doorbreken? Hoe help je jezelf daarin? Ben je bereid om de achterkant van jouw ‘gelijk’ te onderzoeken? Waar wil je naar toe en hoe kom je daar?

Na De STAP…

Geef je bewuster en effectiever leiding aan jezelf.
Heb je meer  mogelijkheden om ook bij anderen beweging te veroorzaken, bijvoorbeeld in veranderprocessen.
Heb je jouw hulpbronnen in kaart gebracht en schakel je deze in.
Ben je je bewust van je obstakels (mentaal en ook fysiek) en weet je deze te hanteren.
Zet je de eerstvolgende stap zodra je weer terug bent in Nederland en wie weet zelfs nog eerder!

Praktische informatie

Data (onder voorbehoud): 6 oktober 2017 (Utrecht), 25 oktober-1 november 2017 (Portugal), 1 december 2017 (Utrecht)
Kosten: € 3.695,00 inclusief verblijfskosten en exclusief BTW en reiskosten.
 
Download hier onze brochure. Je kunt ook kijken op www.divaenco.nl of www.carper.nu

februari 2013 124