Versterk de verbinding met jezelf en anderen

 

 

 

 

 

Verder na De KEUS?

Ons 9-daagse programma De STAP kan een passend vervolg voor je zijn. Kijk gerust eens verder op deze site!

 

 

 

De KEUS is een vierdaags trainingsprogramma rondom persoonlijk leiderschap. Centraal staat de vraag hoe jij nog effectiever kunt worden in het leiden van jezelf. We gaan met jou op zoek naar je ‘blinde vlekken’ en nodigen je uit om je te verdiepen in aspecten van jezelf waarnaar je wellicht nog niet zo vaak hebt gekeken…naar jouw geschiedenis, je onbewuste keuzes en besluiten, je oude patronen bijvoorbeeld. Hoe zijn die van invloed op je doen en laten? Hoe maak jij jezelf krachtiger? En hoe werk jij jezelf tegen? Jouw antwoorden op dit soort vragen helpen je steviger in contact te staan met jezelf. En van daaruit wordt het zoveel makkelijker ook een betere verbinding met anderen te maken. In De KEUS ervaar je wat er zoal (mee) kan spelen in het contact tussen jou en de ander, en wat jouw eigen aandeel hierin is. Hoe zet jij jezelf neer? Welk effect heeft dat? Is dat wat je wilt? Hoe kan het anders?

Hoe werken we?

In De KEUS combineren we persoonlijke diepgang met een nuchtere kijk op ‘de zaak’. We maken je nog bewuster van je gedrag en de onbewuste (oude) patronen die daaraan ten grondslag liggen. We laten je (mentaal en fysiek) ervaren hoe je in het hier en nu meer regie kunt voeren over je keuzes en helpen je om je inzichten concreet te vertalen naar jouw praktijk. Onze aanpak is toegankelijk, inspirerend, vaak ontspannen, soms confronterend, altijd respectvol en veilig. We werken onder meer vanuit principes van Systemisch Werk en Transactionele Analyse. Deze methoden bieden je een fundamenteel inzicht in de achtergronden van je keuzes en gedrag, en leggen de verbinding tussen hoofd (denken), hart (voelen) en handen (doen). En dat alles met de voeten stevig op de grond.

Wanneer kies je voor De KEUS?

De KEUS is iets voor jou als je wilt groeien in je professionele rol en merkt dat de daar de tijd rijp voor is. Als je nieuwsgierig bent naar nieuwe manieren om jezelf en anderen in beweging te brengen. Als je wilt leren hoe je jouw kwaliteiten nog beter benut en je blokkades hanteert. En ook als je zoekt naar meer balans en ontspanning in je werk, en wellicht ook daarbuiten…

De KEUS: waar en wanneer?

De eerstvolgende editie van De KEUS vindt plaats op 12, 13 en 14 juni en 14 september 2017. Locatie is Midden-Nederland (definitieve informatie volgt). Kosten: € 1.985 inclusief verblijfskosten, exclusief BTW en reiskosten.